9789635304448 Raktáron

Microsoft Access 97: Gyors hatékony szoftvertovábbképzés elfoglalt embereknek

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Gyors, hatékony szoftvertovábbképzés elfoglalt embereknek! A MICROSOFT ACCESS 97 GYORSTALPALÓ (QUICK COURSE) közérthető, egyszerűen követhető lépéseken keresztül mutatja be az alkalmazottakra és ügyfelekre…
2 280 Ft 1 800 Ft
(1 714 Ft + 5% ÁFA) / db

Gyors, hatékony szoftvertovábbképzés elfoglalt embereknek! 
A MICROSOFT ACCESS 97 GYORSTALPALÓ (QUICK COURSE) közérthető, egyszerűen követhető lépéseken keresztül mutatja be az alkalmazottakra és ügyfelekre vonatkozó adatok, valamint raktári információ tárolására szolgáló relációs adatbázisok készítésének folyamatát.
A könyv a következő fő témakörökre épül:
Adatbázistáblák létrehozása 
Lekérdezések, jelentések és kapcsolótáblák használata
Adatbázis-tervezés
Kifinomult eszközök használata űrlapok és lekérdezések készítéséhez
Az adatbázis karbantartása
1  Sok képernyőfotó a munka nyomon követéshez
2  Jól hasznosítható, bővebb információt és magyarázatot kínáló ötletek
3  Egyszerűen követhető, sorszámozott utasítások
4  A legfontosabb részek és programelemek kiemelése a gyors információkezeléshez
A Gyorstalpaló (Quick Course) könyvek mindegyike közérthető és lényegretörő feladatokon és részletes magyarázatokon keresztül mutatja be egy termék használatát. Minden könyv egyszerűen követhető utasítások sorára épül, melyek révén az olvasó hasznos üzleti dokumentumokat hozhat létre. A tananyag elsajátítása után ezek alapján a felhasználó akár a munkájához nélkülözhetetlen dokumentumokat is elkészítheti.

Metaadatok

ISBN: 963 530 444 7
Kiadó: Park Kiadó
Kiadási év: 1998
Raktárkészlet menniség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek