9789633692516 Raktáron

Videokamerások kézikönyve: Minden, amit a digitális videózásról tudni kell

Akciós!
A kézikönyvből megtudhatjuk, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet kameránkból, milyen felszereléseket vegyünk, és miként használjuk őket, hogyan tervezzük meg a forgatást. Foglalkozunk felvételi technikákkal, megvilágítással,…
1 999 Ft 1 600 Ft
(1 524 Ft + 5% ÁFA) / db

A kézikönyvből megtudhatjuk, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet kameránkból, milyen felszereléseket vegyünk, és miként használjuk őket, hogyan tervezzük meg a forgatást. Foglalkozunk felvételi technikákkal, megvilágítással, hanggal, vágással, különleges hatásokkal és archiválással, sőt még egy rövidfilm forgatásának kulisszatitkaival is megismerkedhetünk. Az egyszerre informatív és könnyed hangvételű szöveget gazdag fényképanyag és színes illusztrációk egészítik ki. E kiváló kalauz útmutatásai nyomán olyan felvételeket készíthetünk, amelyek méltán maradnak emlékezetesek - és nem lesznek unalmasan hosszúak vagy jellegtelenek. 
A tartalomból: felszerelés, szalagok és időkódok, tervezés és elbeszélés, felvételi technikák, megvilágítás, felvételek készítése, rövidfilmek készítése, hangfelvétel, képszerkesztés, zenei és hangeffektus, hangvágás, transzfer és utolsó lépések, archiválás.

Metaadatok

ISBN: 963 369 251 2
Szerző: Nigel Taylor
Kiadó:Alexandra Kiadó
Kiadási év: 2004
Raktárkészlet mennyiség: 3 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek