9789635305889 Raktáron

Friderikusz Sándor: Az én mozim

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Könyvtári állományból törölt példány - jó állapotban. Ha elolvassa, kicsit többet tud meg róluk, mintha csak látta volna Az én mozimat… Csodálkozhat rajtuk, meghatódhat vagy rémülten visszahőkölhet. Esetleg –…
800 Ft 500 Ft
(476 Ft + 5% ÁFA) / db

Könyvtári állományból törölt példány - jó állapotban.

Ha elolvassa, kicsit többet tud meg róluk, mintha csak látta volna Az én mozimat… Csodálkozhat rajtuk, meghatódhat vagy rémülten visszahőkölhet. Esetleg – mint én – megszeretheti őket. Az én mozim főszereplőit és epizodistáit, akiknek sztoriján az élet mindig nagyobbat csavart, mint tette volna azt egy kasszasikerre ácsingózó forgatókönyvíró. Be akartam bizonyítani, hogy lehet érdekes történeteket bemutatni valódi szereplőkkel – anélkül, hogy a néző belepirulna a dühbe vagy a szégyenbe.

Metaadatok

ISBN: 963 530 588 5
Szerző: Friderikusz Sándor
Kiadó: Park
Kiadási év: 2001
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek