Raktáron

Szervezési ismeretek: Oktatókönyv az OKJ közgazdasági képesítéseihez

Akciós! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
E könyv annak az oktató könyvsorozatnak a tagja, melyet a "Gazdasági informatikus" szakképesítő kurzusok tanárainak és hallgatóinak készítettük. A feldolgozott ismeretanyag azonban ennél általánosabb, ezért e könyvet ajánlom…
1 470 Ft 990 Ft
(943 Ft + 5% ÁFA) / db

E könyv annak az oktató könyvsorozatnak a tagja, melyet a "Gazdasági informatikus" szakképesítő kurzusok tanárainak és hallgatóinak készítettük. 
A feldolgozott ismeretanyag azonban ennél általánosabb, ezért e könyvet ajánlom mindazoknak, akik különböző szintű informatikai tanulmányokat folytatva, áttekintést szeretnének kapni az informatikai rendszerek fejlesztésének alapkérdéseiről.
A gazdasági környezet diktálta változó célok, a célok megvalósításához megfelelő tevékenységsor és szervezeti átalakulás feladataihoz való alkalmazkodás megköveteli az alapvető szervezési ismereteket.
A dinamikus változások követése csak megfelelő tartalommal bíró, aktuális ismeretek birtokában lehetséges, ezért felértékelődött minden gazdasági szervezet számára az információ és a korszerű információs rendszer szerepe.
Úgy gondolom, hogy azok is haszonnal forgathatják ezt a könyvet, akiknek úgy kell ismereteket szerezniük, hogy korábban nem foglalkoztak ezekkel a kérdésekkel.
A most elkészült könyv nem tartalmaz mindenre választ, de megalapozza a témával kapcsolatos tudást és az eligazodáshoz, a további ismeretszerzéshez is segítséget ad.
Az oktató könyv önálló tanulásra is alkalmas, a tananyag egy-egy részének áttekintése után a fejezet végén található kérdésekkel saját magunk ellenőrizhetjük az ismeretanyag elsajátítását.
Az Olvasó figyelmét szeretném felhívni arra, hogy a szövegben dőlt betűvel szedett és vastagított szavaknak, kifejezéseknek a magyarázata, vagy magyar nyelvi megfelelője megtalálható a könyv végén a "Terminológiai szótár"-ban.
A tantárgyat oktatóknak a figyelmébe ajánlom, hogy rövidesen kiadunk CD- lemezen egy esettanulmányt, segítve ezzel a leírtak tanítását, az ismeretanyag megfelelő részeinél a gyakorlati készség kialakítását.
Köszönöm Surányiné Benedikt Verának lelkiismeretes lektori munkáját és azt a szakmai, baráti segítséget, mely nélkül ez a könyv nem készülhetett volna el.

Keszthely, 1997. november 16.

Sediviné Balassa Ildikó

Metaadatok

ISBN: 963 04 9705 0 
Szerző: Dr. Sediviné Balassa Ildikó
Kiadó: Keszthelyi Akadémiai Alapítvány: Talentum  Kft.
Kiadási év: 1997
Raktárkészlet mennyiség: 1 db

Szállítás

Postai szállítás belföldre /előre utalás


A terméket a Magyar Posta szállítja el az Ön által megadott címre a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. A rendelést követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítási díj összegének pontosítása céljából. Kérjük, csak ezt követően utaljon! A szállítási díjjal emelt végösszeg számlánkra való beérkezése után juttatjuk el Önnek a csomagot. Számlaszám: CIB Bank 10700220-25081103-51100005. Az átutalás igazolását a salgotarjankatedra@gmail.com e-mail címre küldheti.

Személyes átvétel az ILS/KATEDRA Nyelviskolában


Ha Ön Salgótarjánban vagy a környékén él, jöjjön be hozzánk, és vegye át csomagját személyesen az ILS Webáruház személyes átvételi pontján, az ILS/KATEDRA Nyelviskola székhelyén hétköznapokon 9:00-16.00 óra között! Címünk: 3100 Salgótarján, Meredek út 9. (a Gagarin Általános Iskola fölött, a Táncház mellett)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek